Sabtu, 19 Februari 2011

Jom join Pameran Pengantin Songket Sutera Andaman di Wangsa Walk!!!!!!!!


Wajah gembira salah seorang pelanggan SongketSutera Andaman.

Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah, pejam celik pejam celik dah pon kita masuk dipertengahan bulan Februari 2011. Harap2 perjalanan tahun 2011 ni bertambah baik dari hari ke hari yang akan datang ye. InsyaAllah... Ni SongketSutera Andaman ada berita menarik nak kongsi dengan semua. " Ceciteerr ceciterr!! " hehe ni nak cerita la ni...

Bulan Mac akan datang ni, bertarikh pada 4, 5 dan 6hb Mac SongketSutera Andaman akan menyertai Pameran Pengantin bertempat di WangsaWalk Shopping Mall, Wangsa Maju Kuala Lumpur. Pameran Pengantin yang bakal berlangsung selama tiga hari ni bertujuan untuk mendekati bakal2 pengantin dengan lebih dekat lagi lah.Pelbagai pilihan Pelamin yang pastinya mengindahkan lagi Majlis Perkahwinan korang..

Ye lah kami tau, nak kahwin ni banyak bende nak pikir, mana nak pikir bajunye, pelamin lagi, photographer, inai laa dan banyak lagi lah, oleh sebab itu la, kepada semua bakal pengantin yang nak berkahwin dan memerlukan bantuan perancang perkahwinan, kami di SongketSutera Andaman tersangat lah bersedia untuk membantu korang semua. Apa yang perlu korang buat hanyalah hadirkan diri pada tarikh 4, 5 dan 6hb Mac ni kat WangsaWalk Shopping Mall, insyaAllah sedaya upaya kami akan tolong. :) Kami lebih dari gembira untuk membantu korang menjayakan hari paling bahagia dalam hidup korang. :)

Pelbagai jenis pilihan fabrik dan rekaan baju pengantin untuk anda pilih..

Dan khas buat bakal pengantin semua, bersempena dengan Pameran Pengantin ini, SongketSutera Andaman akan menawarkan pelbagai pakej dan promosi perkahwinan yang sangat menarik buat korang semua. Jadi ingat tau, jangan lupa pulak!! Pada tarikh2 ini 4, 5 dan 6hb Mac hadirkan diri korang wahai bakal2 pengantin ke Pameran Pengantin SongketSutera Andaman bertempat di WangsaWalk Shopping Mall, Wangsa Maju KL!!!!! Jangan ketinggalan ok!!!!!!!!!

0 ulasan:

Catat Ulasan