Selasa, 17 Julai 2012

Nikmati keenakkan rasa Air Botol Long Chan Original MelakaSalam.

Kepada pelanggan2 Songket Sutera Andaman, Team Songket Sutera Andaman sentiasa mencari idea2 terbaru untuk sama2 memeriahkan majlis perkahwinan anda. Untuk itu, terhangat dari ladang ni, Team Songket Sutera Andaman ingin memberitahu bahawa kami kini adalah pembekal Air Botol Long Chan!

Minuman berkarbonat yang terkenal disekitar tahun 90 an ini berasal dari negeri Melaka. Air Botol Long Chan terdiri dari lima jenis perisa iaitu Sarsi, Ais Krim Soda, Oren, Anggur dan Buahan Campuran.Air Long Chan @ Oren Bodo sangat terkenal sebagai hidangan di pelbagai jenis majlis keramaian, perkahwinan, open house, birthday party dan lain2. Bagi sesiapa yang biasa menyambut hari raya di daerah luar bandar terutamanya dinegeri Melaka pastinya pernah merasai keenakkan dan kesegaran air Long Chan ini. Selain itu, Air Botol Long Chan turut menarik untuk dihidangkan di majlis perkahwinan anda. Serious, memang oldskool habis. :)

1 carton = 30 botol ( Perisa boleh dicampur { Sarsi, Oren, Ais Krim Soda, Anggur dan Buahan Campuran ) berharga RM48.

Tempahan Minimum = 1 - 3 carton

( Tembahan diambil sendiri oleh pelanggan dilokasi sekitar Kuala Lumpur/ Tiada perkhidmatan penghantaran terus kerumah disediakan )

Manakala tempahan untuk 4 carton dan ke atas akan dihantar oleh kami ke lokasi anda ( Sekitar Kuala Lumpur / Ulu Kelang ) Caj penghantaran dikenakan.

Untuk lokasi diluar Kuala Lumpur hubungi kami untuk pertanyaan lanjut.

Hubungi pegawai jualan kami di 012 6674169 ( Puan Mawar ) untuk pertanyaan lanjut tentang Air Botol Long Chan Original Melaka.

Untuk segala update dan maklumat terkini anda boleh lawati page Facebook kami di
SINI


Jom nikmati kesegaran Air Botol Long Chan. Citarasa OldSkool :)

5 ulasan:

hensem berkata...

dah la kata popular 90s lepas tu panggil oren bodoh. long chan was popular in the 20s to 50s and calling it oren bodoh is degrading, like calling an indian a keling. learn your history and show some respect.

Zsazsarin berkata...

Oren Bodo tu maksudnya air oren biase2 je. Bukan bermaksud bodoh.

karim hakim berkata...

Noob hensem... learn your "bahasa pasar" first la..zzz

projekdapo fara berkata...

masih available ke utk tempahan air ni?

I'm All That Matters berkata...

oren bodoh tu namanya slanga mcm mee bodoh hassan kat tengkera tuuuu

Catat Ulasan