Sabtu, 28 Julai 2012

SS Air Longchan Original Melaka di Hotel Istana Kuala Lumpur

Salam.

Bersempena bulan Ramadan AlMubarak, Hotel Istana Kuala Lumpur menghidangkan minuman botol kaca Longchan pelbagai perisa buat pelanggan2 nya. Air botol Longchan dihidangkan secara exclusive hanya di Hotel Istana Kuala Lumpur semestinya dari kami di SS Air Longchan Original!!

Jadi jangan lepaskan peluang anda. Tengok Hotel Istana pun tahu keseronokan dan keistimewaan minuman ini yang mampu menambah kemeriahan majlis2 anda tak kira la, majlis berbuka ke, open house ke, bertunang, mahu pun perkahwinan. Hidangkan air Longchan pasti majlis bertambah meriah!! Lagi pon memang sedaaaaappp!! :)


Air Longchan dihidangkan terus dari botol dan sejuk tanpa ais! PURE!!


Cantik tersusun rapi di Istana Hotel Kuala Lumpur


Waktu ni belum pon masuk waktu berbuka tapi 80% dari peti dah lesap kemeja pelanggan.


Tak cukup yang dalam peti, kat luar peti pula jadi sasaran!


Sabar menanti walau kena beratur. Bukan senang nak dapat kan!


Kakak tudung kelabu tu mcm risau je air Longchan nak abis. Rileks kak. Meh order dengan kami meh!! :)

Untuk membuat tempahan sila click banner di atas. :)


0 ulasan:

Catat Ulasan