Khamis, 22 November 2012

Pakej Promosi 2014

Assalamualaikum kepada semua rakan2 SongketSutera Andaman.

Pejam celik pejam celik, kita dah pon masuk ke suku terakhir tahun 2013, bahkan sebenarnya lagi sebulan je lagi kita nak melangkah ke tahun baru 2014. Alhamdulillah, nama Songket Sutera Andaman kian diterima baik oleh para pelanggan kami. Terima kasih kami ucapkan kepada semua yang sama2 menaikkan dan berpimpin tangan bersama kami sepanjang tahun 2013 ini.

Team SongketSutera Andaman sentiasa mencari idea2 baru untuk memperbaiki mutu perkhidmatan kami. Selain itu, kami juga sentiasa review balik pakej2 kami agar sesuai dengan lebih ramai kelompok pelanggan. Jadi, untuk itu, kami dah siapkan pakej terbaru Songket Sutera Andaman bagi tahun 2014. Khas buat bakal2 pengantin diluar sana, kami tawarkan kepada anda Pakej Promosi Januari - Dismber  2014. Meh tengok!! :)
Setiap pakej dengan harga promosi ini boleh ditempah mulai Januari sehingga Dismber 2014 sahaja.
( p/s: Tapi tempahan boleh dilakukan untuk majlis perkahwinan sepanjang tahun 2014).

Contohnya, nak kahwin bulan Oktober 2014, meh awal2 tempah pakej dengan kami dari Jan - Dismber 2014 untuk mendapatkan pakej dengan harga promosi yang kami tawarkan ini. :)

Tak paham lagi? Angkat telefon, hubungi kami untuk pertanyaan.

Kami berbesar hati untuk menjadi sebahagian dari hari bahagia anda. Dan Team SongketSutera sentiasa menjanjikan yang terbaik khas buat anda semua. :) InsyaAllah.

Jadi rakan2 diluar sana, jika berminat hubungi kami untuk membuat tempahan. :) Jumpa anda semua lagi di tahun 2014!!!

Terima kasih untuk tahun 2013 yang AWESOME!! :)

0 ulasan:

Catat Ulasan